Sari la conținut
News Alert

PSD şi-a depus lista cu candidaţi pentru Oradea

Adelina Coste a precizat că social-democraţii au mers pe mâna tinerilor la alegerile din acest an.

"Pe primele 10 poziţii avem tineri cu vârsta până în 35 de ani. 30% femei , persoane cu experienţă din mediul de afaceri. Vom aduce mai mult respect pentru orădeni, vom spune adevărul despre cheltuirea banului public şi vom veni cu adevărul despre dezvoltarea oraşului. O femeie poate să aducă echilibru şi respect pentru ei."

Social-democraţii vizează obţinerea a nouă posturi de consilieri locali. Candidaţii şi-au expus proiectele cu care vin în faţa alegătorilor.

"Am încercat să avem o listă unde să fie preponderent ceea ce ţine de social democraţie. Adică învăţământul, educaţia, sănătatea pt că ne dorim un oraş în care toate acestea să fie la superlativ", spune Liviu Sabău Popa, preşedinte PSD Oradea.

"Aş dori ca Universitatea din Oradea să fie mai mult implicată în proiectele care sunt derulate de Primărie. Studenţii să fie şi ei implicaţi în aceste prooiecte încât, în momentul în care finalizează facultatea să aibă şi ei o experienţă practică pe diferite proiecte desfăşurate de către Primăria Oradea", susţine dr. Adrian Negrea, candidat PSD la Consiliul Local Oradea.

Candidaţii pentru Consiliul Local au fost susţinuţi şi de Ioan Mang, care vizează funcţia de preşedinte al Consiliul Judeţean: "Noi ne dorim din suflet să avem preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru că PSD nu a mai avut-o de 20 de ani şi ne propuinem să facem din judeţul Bihor, un judeţ prosper."

Reporter: Romana Fărcaş
Operator: Constantin Gheorghiţă