Reacţia CJ Bihor după decizia Tribunalului. Traian Bodea, vicepreşedinte CJ Bihor: "Nu se va schimba nimic!"

Data publicării:
VO reactie CJ Bihor Bodea Traian

Conducerea Consiliului Judeţean Bihor a reacţionat după ce Tribunalul Bihor a anulat hotărârile prin care în 2016 erau aleși președintele și vicepreședinţii instituţiei.

Vicepreşedintele CJ Traian Bodea spune că nu înţelege decizia instanţei, atât timp cât alegerea conducerii s-a făcut în cabina de vot, conform legii.

Chiar dacă hotărârea Tribunalului va fi menţinută şi după recurs, Bodea susţine ca o reluare a votului nu îl sperie. El le transmite liberalilor ca nu se va schimba nimic în structura administraţiei judeţene.

"Suntem o conducere legitimă pentru că 18 va fi întotdeauna mai mult decât 17. Asta înseamnă că am avut un număr mai mare de voturi, cele trei partide împreună, față de cât au avut cei de la PNL. Nu se va schimba nimic. Iarăși dacă va mai fi cazul să votăm o dată vom vota la fel, dar sperăm la fel ca ei la rândul lor să nu se pronunțe la fel cum au făcut-o la alegerea președintelui și vicepreședintelui de anul trecut. Pentru că scandalul nu l-am provocat noi. Noi am participat pentru cei patru ani o singură dată la negocieri și consider că am negociat atunci și nu mai avem ce negocia până în 2020. Aceasta este poziția mea și a ALDE Bihor la ora actuală."

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri