Record de nunți în Oradea. 92 de cupluri şi-au unit destinele în primul week-end după Paşte

Data publicării:
nunti 280414

Nicușor și Mihaela s-au cunoscut în facultate și după doi ani și jumătate au decis să se căsătorească. Şi-au ales data şi şI-au programat online cununia.

"Am rezervat în noaptea de Revelion, deci am știut că după 12 noaptea e voie, am făcut rezervarea online și am intrat pe la 2 noaptea, am rezervat data, ora și după aia ne-am bucurat de începutul de an", spune Nicușor Ciorba.

La fel ca ei au făcut zeci de tineri care şi-au ales data căsătoriei încă de la începutul anului. Funcţionarii au oficiat căsătorii de vineri până duminică, inclusiv.

"Au fost ocupate în procent de 90 la sută înca de la începutul anului. Zilele de sâmbătă cam pe tot anul sunt ocupate începând cu prima, a doua lună din an", explică Emilia Ardelean, consilier la Serviciul de Stare Civilă din Primăria Oradea.

Dacă rezervarea la Starea Civilă s-a făcut încă din noaptea de Revelion, pentru a găsi locul dorit au fost și mai rapizi. Prețul unui meniu începe de la 70 de lei pe persoană și poate ajunge la 250 de lei, atunci când sunt incluse și băuturile sau ornamentul sălii. Prețul florilor variază în funcție de anotimp. Un buchet de mireasă poate ajunge până la câteva sute de lei. Cele mai scumpe sunt serviciile foto-video, al căror preţ începe de la 2000 de lei și ajunge la 8500 de lei.

Ceva mai ieftine sunt invitațiile, care pot costa chiar și 30 de bani/ bucata. La semnarea unui contract, mirilor li se percepe un avans cuprins între 20% și 50%, din valoarea serviciilor oferite.

reporter: Ariadna Bălăian
operator: Robert Rezmuves

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri