Reduceri de extrasezon în Băile Felix. Noile tarife fac concurență celor de pe litoral

Data publicării:
stire extrasezon felix

Conștienți că perioada weekendurilor de vârf se află pe sfârșite, hotelierii si proprietarii de pensiuni vin cu oferte atractive și pentru extrasezon. Prețul pentru un sejur de șase nopți pentru două persoane la un hotel de patru stele a scăzut de la 2300 de lei la 1900 de lei.
În aceste pachete, turiștii beneficiază de tratamente în bazinele cu apă termală, centru spa și au acces gratuit la aquapark. Pentru cei care nu vor sa se cazeze la un hotel de 4 stele si vor doar acces în aquapark, reducerile sunt pe măsură.

"În extrasezon vor rămâne deschise 4 bazine, adică strandul Apollo cu apa termală şi mai avem un bazin acoperit care va intra în funcţiune când temperatura va scădea", spune Constantin Oprinoiu - directorul ștrandului din Băile Felix.
La hotelurile de două și trei stele sejurul costă între 800 și 930 de lei. Aici turiștii primesc reduceri la intrarea în ștrand sau au acces gratuit la piscinile hotelurilor. Si proprietarii de pensiuni vin cu oferte tentante și oferă sejururi pentru două persoane de 400 de lei până la 700 de lei, în funcție de condițiile pe care le oferă.

T: 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri