Reduceri pentru obiecte retro

Data publicării:
reduceri retro 020514

Ca să atragă clienţii să petreacă într-o altă manieră ziua de 1 mai, patronul unui complex de divertisment de lângă Oradea a avut o idee originală. A oferit o reducere tuturor celor care se prezentau cu un obiect retro, fabricat înainte de 1989, când ziua de 1 mai se serba cu mare fast.

"Cei care vin cu obiecte de amintire rămase prin poduri din vremea comunismului le-am oferit 10% reducere", spune Istvan Ferencz, managerul unui complex turistic.

Deşi obiectele aduse de clienţi au fost specifice perioadei comuniste, reducerile oferite au fost pentru activităţi cât se poate de ... capitaliste.

"Oferim şi noi multimple posibilităţi de recreere în aer liber, dar cu sporturi mai puţin aparte precum golful, precum echitaţia care nu au avut un trecut, dar facem pionierat pentru a promova aceste sporturi", susține Monika Kiss, administratorul unei baze de agrement.

"De 1 mai, am ales să vin cu colegii la o partidă de golf, deoarece este o oportunitate de a îmbina utilul cu plăcutul, facem şi puţină mişcare şi ne şi distrăm în acelaşi timp."

Alţii au vrut însă să fie la înălţime şi au urcat în aparate de zbor.

"Avem voie cu aparatele ultra uşoare până la 3200 de metri, noi zburăm undeva la 1000 de picioare, ceea ce înseamnă 300 de metri", spune Cristian Sferle, pilot de motodeltaplan.

Şi pentru că unii chiar au vrut un 1 mai aparte, au decis că acesta este cel mai bun moment pentru a-şi uni destinele. Astfel Sergiu şi Manuela, au devenit o familie chiar de 1 mai. 

reporter: Bogdan Costea
operator: Rezmuves Robert

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri