Refacerea pardoselii din pasajul Vulturul Negru, pagubă pentru cafenele

Data publicării:
stire pasaj
Pardoseala pasajului ar fi trebuit să fie recepţionată de Primărie la mijlocul lunii trecute, însă executantul a întârziat cu predarea, iar în cele din urmă, a prezentat comisiei de recepţie o lucrare de o calitate îndoielnică.
"Comisia de recepţie a decis să amâne recepţia, să oblige executantul să refacă în întregime partea din lucrare referitoare la mozaic, inclusiv sticla ornamentală, pe cheltuiala firmei respective", spune Mircea Mălan, viceprimarul Oradei.
Patronii localurilor din pasajul Vulturul Negru spun că reînchiderea pasajului le-ar putea afecta grav afacerea.
"Putem să înţelegem că se sparge, însă dorim să ni se permită să intrăm pe tronsoane. Am închis localul în februarie şi erau câte doi-trei muncitori pe zi care nu făceau absolut nimic", spune  Patricia Bruckenthal Pop, reprezentanta unui club din pasajul Vulturul Negru. 
"Noi n-o să fim de acord sub nici o formă ca să se închidă din nou pasajul", este decis Mircea Dan Leuca, patronul unui restaurant. 
Dacă nici la a doua încercare executantul nu reuşeşte să se ridice la standardele pretinse de Primărie, va fi nevoit să restituie toţi banii pe care i-a primit pentru lucrări. Firma Marconst, care a câştigat licitaţia pentru amenajarea pasajului Vulturul Negru, nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri