Regal automobilistic în Maramureş. 10 zile de curse şi demonstraţii auto

Data publicării:
Maramures auto moto show1
foto: Facebook Maramures Auto Moto Show

Un adevărat regal automobilistic va fi găzduit, la finalul acestei luni, de municipiul Sighetu Marmaţiei. „Maramureş Auto-Moto-Show” se va desfăşura între 20 şi 29 aprilie şi va oferi publicului o serie de acţiuni de profil.

Maramures auto moto show
foto: Facebook Maramures Auto Moto Show

Potrivit organizatorilor – fundaţia RANEDO – cei care vor veni la „Maramureş-Auto-Moto-Show” vor fi martorii unui trial off-road, a unor exerciţii şi intervenţii de salvare şi educaţie ori vor putea vizita un salon auto. La acestea se adaugă o paradă auto şi una moto, curse de biciclete şi karting pentru copii şi adulţi ori Rally-Raid.

Partenerii evenimentului sunt Prefectura Maramureş, Consiliul Judeţean Maramureş, Poliţia Maramureş, ISU ”Gheorghe Pop de Băseşti”, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi ”Pintea Viteazul”, Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi Centrul Universitar Nord Baia Mare.

Acţiunea vine după ce, în urmă cu 10 ani, judeţul Maramureş a găzduit Dakar Series, prima ediţie a Raliului Europei Centrale. Traseul a avut o lungime de 2600 kilometri, din care pe 1100 de kilometri s-au desfăşurat probele speciale.

Atunci, în Baia Mare au fost prezente aproximativ 130 autoturisme 4x4, 135 de mtotociclete şi ATV-uri, 40 de camioane şi peste 2500 de persoane.

"Anul acesta dorim să aducem o mică parte din acesta în Maramureș și pentru toți maramureșenii", au postat organizatorii pe pagina oficială a evenimentului.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri