Reîncep emoţiile pentru judoka orădeni

Data publicării:
sport judo 270214

Aurelian Fleisz, antrenorul lotului naţional de judo al României: „Avem patru reprezentanţi. Este vorba despre de Szöke Laszlo la categoria 66 de kilograme, Costel Dănculea şi Dan Fâşie la categoria 73, şi Cristian Bodârlău la categoria 81 de kilograme. Obiectivul delegaţiei noastre este obţinerea unei medalii şi a unei clasări cât mai aproape de podium."

Unul dintre pretendenţii la podiumul din Cehia este Cristian Bodârlău. Acesta recunoaște că vrea "să mă clasez cât mai bine, să adun puncte pentru olimpiadă". 

În tot acest timp, fetele vor lupta pe tatami în capitala Poloniei, la Varşovia. Este prima competiţie la care multipla campioană europeană, Larisa Florian, participă în acest an.

„Îmi doresc de la această competiţie să obţin un rezultat cât mai bun. Sper ca pe parcursul concursurilor pe care le voi avea să-mi dau drumul, să prind forma maximă la concursurile cele mai importante cum ar fi Campionatele Europene şi Campionatele Mondiale", spune Larisa Florian.

Emoţiile în familia Florian vor fi duble pentru că în competiţie va intra, dar la o altă categorie de greutate, şi sora Larisei, Andreea.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Ciprian Platona

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri