Reîntâlnire emoţionantă între un câine şi stăpânul lui

Data actualizării: Data publicării:
catelusa

Reîntâlnire emoţionantă pentru un tânăr din Oradea. Bărbatul şi-a găsit câinele, la patru luni de când îl lăsase în grija unor prieteni. A fost plecat în străinătate şi nu a putut lua animalul cu el. Acesta a fugit însă de la cei în grija cărora fusese lăsat, probabil ca să îşi caute stăpânul.

Când s-au întors acasã, Csaba şi iubita lui au aflat cã frumoasa lor cãţeluşã Bella nu mai este unde au lãsat-o. Au urmat zile în şir de emoţii.

„Ne-am dus seară de seară în cartier și am căutat prin toate părțile unde știam noi că ar fi lăsat-o pe străzile laterale în tufișuri căutam, strigam pe ea dar din păcate nimic”, povesteşte Eniko Nagy, prietena lui Csaba.

În cele din urmă, stăpânul Bellei a tipărit mii de anunțuri: le-a răspândit în toată Oradea și a promis recompensă pentru cine îi aduce înapoi căţeluşa. Când îşi pierduse orice speranţă, un localnic l-a anunțat că a văzut un câine care semăna cu cel din poză şi care era în grija unui bărbat.

A urmat reîntânirea, emoţionantă pentru om şi căţel.

„Am strigat-o pe Bella, iar ea când m-a văzut el nu a mai putut să o țină și a fugit la mine. Am început să plâng când am văzut-o”, spune Csaba Laszlo Sucs, proprietarul câinelui.

„Ei doi se împacă foarte bine nu aș vedea să trăiască unul fără altul. Este când e mai preocupat cu câinele decât de viața noastră! Dar îl înțeleg, este primul său câine personal”, spune, împăciuitoare, prietena lui Csaba.

Stăpânul Bellei a cheltuit 2.000 de lei în cele două săptămâni de căutări: atât a costat taximetrul cu care a bătut Oradea, recompensa pentru găsitorul căţeluşei şi tratamentele de la veterinat după regăsire.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri