Restaurantele, pline în Ajun de Crăciun

Data publicării:
restaurante-40534

Majoritatea localurilor păstrează tradiţia şi pregătesc meniuri specifice sărbătorii Naşterii Domnului. Unul dintre restaurantele din Oradea este rezervat în totalitate de cei care vor să schimbe peisajul domestic şi să petreacă în oraş.

"Suntem pregătiţi cu preparate tradiţionale româneşti pentru Crăciun şi cine nu s-a pregătit acasă îi poftim cu mare plăcere la noi să deguste preparatele noastre", spune bucatarul sef, Mariana Şandor.

"Am pregătit o gustare rece, se începe cu piftia, cu cârnaţi proaspeţi prăjiţi, cu cârnat afumat, cu tobă, cu jumări, caltaboşi, sarmale şi mămăligă", spune Maricica Bondici, directoarea unui restaurant din Oradea

Pentru un meniu tradițional, cu bucate ca la mama acasa, clienții vor plăti 52 de lei. Pentru a economisi timp, nu se mai uita la preţ - vor să mănânce doar meniuri de calitate, într-un mediu plăcut.

Alţi clienţi preferă mâncarea de tip catering, la fel ca în zilele obişnuite. E o variantă ieftină şi rapidă.

"Au crescut foarte mult livrările la domiciliu, cateringul merge foarte bine şi noi suntem miraţi.Orădenii comandă multă mâncare chiar şi-n ziua de Ajun", spune Ioan Pintea, şef de sală într-un restaurant din Oradea.

În Ajun de Craciun, profiturile restaurantelor si a firmelor de catering au crescut chiar si cu 40%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri