Sari la conținut
News Alert

Restaurantele şi cluburile din Oradea, rezervate de Revelion

 

Atât puburile, cât și restaurantele din Oradea s-au pregătit din timp cu oferte pentru trecerea dintre ani. Restaurantele din oraș au pregătit petreceri tematice, jocuri de artificii și au chemat artiști care să cânte live.

"Gradul de ocupare pentru noaptea de revelion este de 80%, clienții au început să achite Revelionul cu sfârșitul lunii noiembrie. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane avem un preț de 265 de lei", precizează Nicoleta Bondar, reprezentanta unui restaurant.

"Toate mesele și scaunele de la bar sunt rezervate începând din decembrie. Le oferim clienților șampanie, cafea și un platou rece care costă 90 de lei", spune Renata Covaci, chelneriţă într-un pub din centrul Oradei.

"Prețul este de 100 de lei de persoană și include bufet suedez și șampanie din partea casei", explică Gabor Gondos, reprezentantul unui pub.

Tinerii îşi doresc să îşi petreacă seara într-un pub, cu prietenii.

"Aș prefera să merg într-un local, un pub de exemplu, pentru că știu că cunosc mai multă lume, e un loc mai restrâns."

"Toată lumea se distrează, doar e sfârșit de an și asta trebuie să facem."

Orădenii sunt așteptați la miezul nopții în Piaţa Unirii unde focurile de artificii vor marca trecerea dintre ani. Muzica va putea fi auzită în Piaţa Unirii de la ora 21.

"Surpriza pentru acest an este Ducu Bertzi, care va cânta începând cu orele 23, pe scena amplasată în fața Primăriei", anunţă Anca Sas, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Pentru Revelionul din acest an Primăria Oradea a cheltuit 10.000 de euro.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş