Restricţii în zona centrală a Oradei, de Ziua oraşului

Data actualizării: Data publicării:
steaguri Piata Unirii Oradea

Mai multe străzi din zona centrală a municipiului Oradea vor fi închise traficului auto pe 12 octombrie. În aceste perimetre vor fi organizate manifestările dedicate Zilei oraşului, au anunţat autorităţile locale.

Circulaţia autovehiculelor va fi închisă pe 12 octombrie, între orele 6 şi 18, pe străzile Madach Imre și Patrioților, iar de la ora 6 la ora 15 pe strada Aurel Lazăr. Traficul rutier va fi interzis în Piața Unirii în intervalul orar 13 – 22, iar circulaţia tramvaielor în zonă va fi blocată temporar pe durata desfășurării paradei militare.

Vineri, începând cu ora 14, la Casa Memorială Aurel Lazăr, din strada Aurel Lazăr nr. 13, va avea loc ședința festivă a Consiliului Local Oradea.

Ceremonia oficială din Piața Unirii, care va cuprinde depunerea de coroane şi parada militară, va începe la ora 15. După încheierea paradei militare, în jurul orei 17, în Piața Unirii va avea loc un concert folcloric extraordinar la care vor participa Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriș, Sava Negrean Brudașcu şi Ionuț Fulea, alături de Ansamblul Profesionist Crișana.

Tot vineri, de la ora 20, la Teatrul “Regina Maria” va avea loc un recital de pian și vioară, susținut de Alexandru Tomescu și Mircea Sînziana cu o vioară Stradivarius. Prețul biletelor este de 10 lei şi pot fi achiziţionate de la casieria Teatrului.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri