Returul dintre CSM-U şi Gaz Metan nu se joacă. Orădenii suferă din cauza unei toxinfecții alimentare

Data publicării:
sport baschet retur

Diagnosticul medicilor a fost toxiinfecţie alimentară, ceea ce a dus la amânarea returului de sâmbătă, din Cupa României, cu Gaz Metan. Printre cei care s-au simţit cel mai rău a fost Andrei Mandache, care în cursul nopţii de joi spre vineri a ajuns la urgenţe.

„Zece jucători și trei membri ai staff-ului care au făcut deplasarea la Mediaș, pentru disputarea primului meci din noul sezon competițional, au fost diagnosticați cu toxinfecție alimentară. Aceștia au fost supuși unui tratament adecvat, eliberându-se acte în acest sens pe numele celor îmbolnăviți. 

Conducerea CSM CSU Oradea a informat Federația Română de Baschet, organizatorul competiției, precum și pe Gaz Metan Mediaș, partenerul de întrecere în această fază a Cupei României, cu privire la situația creată", se arată într-un comunicat al clubului orădean.

Federaţia Română de Baschet a luat act de problemele medicale ale orădenilor şi va reprograma jocul pentru o dată ulterioară. CSM-Universitatea Oradea s-a mai confruntat cu o astfel de problemă în urmă cu doi ani, după deplasarea făcută în Turcia pentru disputa cu Tofas Bursa. Atunci mai mulţi jucători orădeni au necesitat internarea.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri