Sari la conținut

Revelion în apă termală. În Băile Felix gradul de ocupare de sărbători depăşeşte 90%

"Ne pare rău, nu mai avem camere disponibile de Revelion."

Este răspunsul pe care recepţionerele complexului balnear inaugurat recent în Băile Felix îl dau aproape zilnic celor care îşi doresc un loc pentru Revelionul 2016.

"Pachetele de Revelion s-au epuizat în totalitate. În prima săptămână în care s-au scos pe piață s-au și dat", explică Marcel Stocker, directorul complexului balnear.

Pentru un sejur de patru zile, în care sunt incluse cazarea, micul dejun, cinele festive, Carnavalul dar și accesul la piscinele și serviciile din cadrul spa-ului s-a plătit 3842 de lei pentru două persoane. Prețuri mai piperate au avut apartamentele pentru patru persoane, unde costul a ajuns la 7420 de lei.

Pline de clienți vor fi de srbtori şi celelalte hoteluri din stațiune.

"Încă din 20 septembrie locurile s-au ocupat în totalitate. Am avut tarife de la 1500 la 1900 de lei pe persoană, sejur de 4-5 zile, cu pensiune completă, masă de Carnaval și cine festivă de Revelion", spune Călin Dobai, marketing manager la un hotel.

Locuri libere mai sunt la pensiuni și vile, unde prețurile sunt cu mult mai mici. Pentru patru nopți de cazare într-o cameră dublă doritorii plătesc 640 de lei.

În stațiunea Băile Felix, gradul de ocupare de Revelion este în prezent de peste 90%.

Reporter: Diana Grad
Operator: Florin Lucuța