Rotary Golf Charity Cup, ediția a doua a acţiunii dedicate susținerii educației în școlile din Bihor

Data publicării:
golf

Pe 21 iulie, Rotary Club Oradea organizează ediția a II-a a Rotary Golf Charity Cup, la Kings Land Country Club Ineu. Competiția este caritabilă, fiind dedicată susținerii educației în școlile din Bihor.

Proiectul se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea l-a demarat în 2017. Cu ocazia primei ediții a Rotary Golf Charity Cup au fost cumpărate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi speciale din județ. Inițiativa a primit distincția de "Proiect al anului 2017" în cadrul Galei Comunității Bihorene.

Sprijinirea educației a continuat în 2018 cu proiectul "Mâini curate, copii sănătoși", dedicat educării copiilor cu privire la importanța spălatului corect pe mâini. La acesta s-a adăugat proiectul "Toalete ca la carte" - o campanie de reabilitare şi amenajare a grupurilor sanitare din școlile aflate în mediul rural.

Fondurile strânse în urma desfășurării celei de-a doua ediții a Rotary Golf Charity Cup vor fi destinate reabilitării a două grupuri sanitare de la unităţi de învăţământ din judeţ.

Redactor: Bogdan Băcilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri