S-a deschis aquapark-ul Nymphaea. Oamenii au stat la rând ca să intre

Data actualizării: Data publicării:
deschidere aquapark

Marea deschidere a aquapark-ului Nymphaea a atras mii de vizitatori în doar două zile. Clienţii au stat la rând sâmbătă dimineaţa pentru a prinde un loc în cel mai modern loc de distracţie din nord-vestul ţării. Vârful a fost atins duminică după-amiază, când sistemul de intrare al aquapark-ului s-a blocat, fiind atinsă capacitatea maximă de 1.800 de persoane.

Piscine cu valuri, piscine olimpice, bazine pentru copii. Tobogane pentru începători, dar şi unul lung de două sute de metri. Pretutindeni - râsete, voie bună şi relaxare.

Copiii adoră piscina cu valuri.

"- Cel mai mult îmi place marea. Îmi aduc aminte şi mă prefac ca să mă bucur.
- Te prefaci că eşti la mare?
- Da. Şi e aşa de bine."

Cine nu vrea să stea la plajă sau să se bălăcească poate face sport pe terenurile de tenis cu piciorul, terenurile de volei, handbal, baschet sau fotbal.

În interior, palmierii te duc cu gândul la o vacanţă exotică. Când afară va fi prea frig, veţi putea trăi senzaţiile tari şi înăuntru.
Inaugurarea a atras oameni din toată Transilvania.

"Suntem din Cluj. Am auzit despre aşa ceva şi am venit pentru ni se pare ceva frumos şi am vrut să nu ratăm."

"Aşteptăm din iarnă să se deschidă aquaparkul şi pentru distracţie. Pentru ultimele zile de vacanţă."

Doi ani s-a muncit la aquapark.

"A fost un drum lung, a fost construit, a fost finalizat, după care am făcut unele remedieri. Este important că s-a deschis acest aquapark. Este o zi frumoasă de toamnă, se vede inclusiv prin afluxul de oameni", spune Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Complexul a costat 20 de milioane de euro, majoritatea bani europeni. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Încep de la 25 de lei pentru trei ore de distraţie. Acelaşi bilet pentru copii şi pensionari costă 20 de lei.

Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri