Sari la conținut

S-a redeschis podul Densuşianu. Lucrările au costat peste 4 milioane de lei şi s-au terminat cu o lună mai repede

Claudiu Pop, prefect de Bihor: "E un pod care a stat închis de peste 3 ani şi azi am reuşit să îl redeschidem. Panglincă nu este, pentru că fiecare dintre noi trebuie să ne facem datoria unde suntem, indiferent cât stăm pe o funcţie."

Lucrările la podul Densuşianu au început în luna mai a acestui an şi urmau să fie finalizate în luna decembrie. Constructorii spun că vremea bună le-a permis să lucreze încontinuu, astfel au reuşit să predea lucrarea înainte de termen.

Gheorghe Chinde, constructor: "Mai avem o activitate de 7 zile pe rampa dinspre Arad, pentru reabilitarea cuplării conductei de apă, conductă care de un an nu funcţionează; sperăm ca până la sfârşitul lunii sa o realizăm."

Reabilitarea podului a costat 4 milioane 300 de mii de lei, bani care vor fi plătiţi în totalitate până la sfârşitul anului. Lucrările au o garanţie de 2 ani.
Prefectul de Bihor a anunţat că următoarele lucrări ce se vor preda anul acesta sunt pasajul de pe centura Oradei, la ieşirea spre Aleşd, şi Drumul Naţional 76.

Reporter: Yvette Mîrza
Operator: Florin Lucuţa

Pe aceeași temă