Sari la conținut

Șase angajați ai Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea se mută la judeţ

De la oraş la judeţ. 6 angajați ai Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea, în frunte cu managerul general, s-au mutat la Societatea Parcuri Industriale Bihor.

După ce timp de 9 ani a contribuit la dezvoltarea zonelor industriale din oraş, unde au fost investiţi 250 de milioane de euro şi au fost create peste 5000 de locuri de muncă, fostul manager ADLO, Delia Ungur, promite că va face treabă și la judeţ.

Delia Ungur, manager general Parcuri Industriale Bihor: "Mi-am făcut treaba timp de nouă ani, mi-aş fi făcut-o în contiuare, dacă s-ar fi dorit sau poate că s-ar fi dorit, dar în condiţii inacceptabile pentru mine ca profesionist. Se vehiculează ideea că am luat oamenii cu mine. Nu am luat oamenii cu mine. Mă bucur, desigur că au ales să mă urmeze. Decizia pe care au luat-o se bazează, desigur, pe experienţa pe care au avut-o în ultimele luni cu noul consiliu de administraţie."

Nouă șefă a parcurilor industriale din Bihor ocupă funcţia din 4 iulie, urmând ca din 1 august să îşi întregească echipa cu ceilalţi cinci angajaţi. Delia Ungur va ocupa postul de manager cu titlu interimar până la organizarea unui concurs.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă