VIDEO. Șase maramureșeni sunt cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări

Data actualizării: Data publicării:
tigari1
foto: Poliţia de Frontieră

Şase persoane sunt anchetate pentru contrabandă după ce au fost prinse în timp ce transportau peste 2400 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Suspecţii au încercat să fugă, dar au fost prinşi de poliţiştii de frontieră.

Incidentul s-a consumat vineri, 26 ianuarie, în jurul orei 4, în zona localităţii Poienile de sub Munte, judeţul Maramureș. Poliţiştii de frontieră au observat patru persoane care se îndreptau dinspre graniţă spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.

„Lucrătorii noștri au somat verbal persoanele în cauză, însă acestea au abandonat coletele și au încercat să fugă, dispersându-se în direcții diferite. În urma acțiunii, s-a reușit reținerea persoanelor în cauză, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani, toți patru domiciliați pe raza judeţului Maramureș”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Lângă suspecţi au fost descoperite 5 colete în care se aflau 2457 de pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Pe timpul cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în traficul de ţigări mai sunt implicaţi doi maramureşeni, în vârstă de 20, respectiv 23 de ani.

În valoare de 28 de mii de lei, ţigările au fost confiscate, iar cei şase maramureşeni sunt cercetaţi pentru contrabandă.

Reporter: Izabela Jurasko
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri