SATU MARE. Un bărbat a fost rănit după prăbuşirea unui mal de pământ

Data actualizării: Data publicării:
strivit sub pamant Satu Mare (2)

Un bărbat de 56 de ani, din localitatea Oar, judeţul Satu Mare, a fost grav rănit joi după-amiază, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. De trei ore au avut nevoie salvatorii să îl scoată la suprafaţă şi să-l ducă de urgenţă la spital.

strivit sub pamant Satu Mare (1)

Anunţul incidentului a venit în jurul orei 15:30, când pompierii sătmăreni au fost sesizaţi că victima a rămas blocată până la nivelul bazinului într-un şanţ adânc de patru metri, după ce pământul s-a surpat în timpul unor săpături la o canalizare.

Colegii bărbatului au sunat imediat la 112, iar la locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare şi două echipaje SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

strivit sub pamant Satu Mare (2)

“Misiunea de extragere a victimei de sub dărâmături a fost deosebit de dificilă, deoarece exista riscul ca pereţii şanţului, deşi consolidaţi temporar de pompieri, să se surpe, punând în pericol şi viaţa salvatorilor”, au transmis reprezentanţii ISU Someş.

După mai mult de trei ore de săpături în jurul victimei, timp în care i-a administrat acesteia oxigen prin mască, ajutat de echipajele de interventie, plutonierul major Olimpiu Moş a reuşit să aducă la suprafaţă bărbatul rănit.

Cu multiple contuzii în urma accidentului, acesta a primit primul ajutor şi a fost dus la spitalul din Satu Mare.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Satu Mare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri