Sari la conținut

Scandal în piaţa de maşini din Oradea | Două grupuri s-au încăierat

Şapte persoane au ajuns la sediul Poliţiei şi s-au ales cu dosar penal în urma unei încăierări produse, duminică dimineaţă, în piaţa de maşini din Oradea. Scandalul a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, spun oamenii legii, nevoiţi să intervină ca să pună capăt conflictului.

8

GALERIE FOTO (click pe prima imagine pentru a le vedea și pe celelalte)

Scandalul a izbucnit dimineaţă, în jurul orei 8. Martorii spun că au auzit strigăte şi au văzut cum mai multe persoane îşi împart pumni şi picioare printre maşinile din piaţă.

"Un bărbat, care e jandarm în civil, a sărit să-i despartă", spune unul dintre cei care au văzut incidentul. Oamenii din zonă au chemat echipajele de Poliţie şi ale Jandarmeriei, care au încercat să afle ce s-a întâmplat.

Au stabilit că patru persoane au agresat alte trei, pe fonduri unor neînţelegeri mai vechi. Originari cu toţii din Sălaj, cei şapte sunt cunoscuţi poliţiştilor pentru că au mai fost implicaţi în astfel de scandaluri.

"Poliţiştii orădeni au intervenit cu operativitate, iar cele şapte persoane implicate în conflict au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, unde au fost audiate", a declarat agentul principal Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Toţi scandalagiii s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea liniştii publice, iar poliţiştii de la Investigaţii Criminale fac cercetări şi pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă