Sari la conținut

Seară "glam" pentru orădence. 300 de femei au răspuns invitației la eveniment

Evenimentul de joi seară a întrecut așteptările organizatorilor. Locuri oferite online au fost ocupate în doar două zile.

"Ideea de a ne oferi câteva sfaturi în materie de modă, de stil de viață sănătos mi se pare extraordinară și am venit cu plăcere."

"Sigur că am fost interesată de tot ceea ce s-a prezentat aici, de la sfaturi la chestiuni practice."

"E o idee bună și în același timp ne mai relaxăm."

Femeile prezente la eveniment au aflat tot ceea ce este nou în materie de frumusețe, sănătatea trupului și a sufletului.

"Să aibă foarte mare încredere în ele pentru că este cel mai puternic atu, seducător și glam al unei femei, încrederea în sine. Și încrederea asta vine din legătura pe care o ai cu sufletul tău și cu emoțiile și cu tot ceea ce tu reprezinți și dacă ești în armonie și ești frumoasă în interior, automat radiezi frumusețea în exterior", spune Carmen Meera, life designer.

"Am dorit să accentuăm importanța femeii și puterea femeii și cum ea poate să fie strălucitoare pe toate planurile, inclusiv în familie, la locul de muncă", explică Rozalia Bot, mentor.

"Ohhh, so...glam", așa cum a fost numit evenimentul, a deschis seria acțiunilor dedicate comunității organizate în cadrul programului Femina Oradea.

"Tot ceea ce vedeți în jur este gratuit pentru femeile din comunitate. Fundația Comunitară Oradea este un mecanism prin care strângem fonduri din comunitate, de la diverși sponsori și le dăruim comunității, poate persoanelor care nici nu își permit să participe la un astfel de eveniment", a explicat Luminița Popa, vicepreședinta Fundației Comunitare Oradea.

Reporter: Diana Grad
Operator: Robert Rezmuves