Senzaţii tari la 6 metri înălţime, pe o tiroliană în centrul Oradei

Data actualizării: Data publicării:
tiroliana

O tiroliană de peste 70 de metri lungime. De asta au avut parte orădenii care au trecut duminică prin Parcul Bălcescu, din centrul orașului. Iubitorii de senzații tari au primit cască de protecție și s-au aventurat pe frânghie la o înălțime de 6 metri.

Tiroliana instalată weekend-ul acesta în Parcul Bălcescu din Oradea are o lungime de 75 de metri și o înălțime de 6 metri. Cei care au vrut să încerce senzația au urcat pe scări până la jumătatea copacilor, iar apoi și-au dat drumul pe frânghie.

Instalarea unei tiroliene în zona centrală a orașului i-a bucurat și pe adulții care vor să încerce senzații tari sau să le potolească celor mici setea de adrenalină.

"E foarte bine venită o astfel de activitate pentru copii. În centrul orașului, e și vreme bună, e perfect."

Echipamentul purtat de cei care se dau pe tiroliană este format din cască și corzi. Toate sunt oferite de organizatori care spun că nu e nevoie de multă îndemânare pentru a coborî zeci de metri, pe frânghie.

"E accesibilă oricui: vârsta minimă un an; în rest se poate da oricine. E nevoie de curaj, de ambiție la unele persoane. De îndemânare prea multă nu e nevoie, ne ocupăm noi de tot", a dat asigurări Valentin Sereș, din cadrul Aventura Bihor.

O tură cu tiroliana costă 15 lei. Cei de la Aventura Bihor vor fi prezenți în Parcul Bălcescu din Oradea și weekend-ul viitor, când va fi organizat Festivalul Vinului.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri