Sari la conținut

Şerban Sere, şeful secţiei de baschet a CSM Oradea: "FIBA a lăudat Oradea"

„Eu cred că a fost totul la superlativ. Din punct de vedere organizatoric eu zic că Oradea a punctat foarte bine. Cei de la FIBA ne-au informat că au fost foarte mulţumiţi de ceea ce au văzut aici", spune Şerban Sere, managerul CSM-U Oradea.

Lipsa spectatorilor a fost minusul ediţiei din acest an. Gazdele celor două grupe spun că spectatorii care au ratat confruntările de la turneul final au ce să regrete.

„Acest eveniment merita să fie văzut de mai mult lume pentru că, repet, a fost crema baschetului european prezentă pe parchetul sălii noastre", crede Sere.

Şerban Sere este convins că dacă România ar fi jucat la Oradea numărul fanilor în tribune ar fi fost cu totul altul: „Eu zic că aveam 1000 de spectatori meci de meci. Pentru că fie că este vorba de baschet, de handbal, de orice sport pe echipă, atunci când echipa naţională a României joacă la Oradea s-a dovedit că de fiecare dată Arena Antonio Alexe este arhiplină."

Media spectatorilor la Oradea pe parcursul celor cinci etape ale fazei grupelor a fost de 200 de spectatori, cei mai mulţi fani ai echipelor participante.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Bogdan Băcilă

Pe aceeași temă