Şofer arestat pentru că a produs un accident pe când se afla sub influenţa drogurilor. Iniţial, a fost lăsat în libertate

Data publicării:
IMG 1655

Procurorii de la Parchetul local nu au fost de acord cu soluţia şi au cerut Tribunalului să-l trimită pe şofer după gratii. Anchetatorii au reuşit să-i convingă pe magistraţii instanţei superioare că bărbatul prezintă pericol social, astfel că acesta a fost arestat.

Accidentul în care a fost implicat şoferul trimis în arest s-a produs marţea trecută. Efectuarea testului de sânge a confirmat că înainte de a se urca la volan el consumase droguri de mare risc.

Cristian Butaci, purtătorul de cuvânt al Parchetului Oradea: "Conducând autoturismul sub influența unor substanțe psihoactive periculoase din categoria drogurilor de mare risc a provocat un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Judecătoria, la propunerea Parchetului de pe lângă judecătoria Oradea, a respins propunerea de arestare preventivă, însă, în cele din urmă, Tribunalul, cu ocazia soluționării contestației formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, a dispus arestarea preventivă a inculpatului."

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri