Spectacol în prima etapă a Rally Sprint Bihor 2017

Data publicării:
rally sprint

Au fost adevărate demonstrații de măiestrie și de forță în parcarea unui centru comercial din Oradea. L-au oferit piloții care au participat la prima din cele cinci etape ale campionatului județean Rally Sprint 2017. Manevrele făcute de așii volanului și sutele de cai putere ale mașinilor i-au impresionat pe spectatori.

Piloți din zona de vest a țării, dar și din Ungaria au făcut un adevărat spectacol pe pistă. Cu toții au investit sume deloc mici în modificarea și echiparea mașinilor cu care participă la concursuri.

"Am modificat la motor, suspensie, frâne, interior, roți. Nu se poate calcula cât se bagă. În continuu se bagă bani în ele, nu este o limită", spune Aliston Petea, pilot.

Anul acesta, regulamentul concursului le-a permis și celor fără experiență să participe. Unii piloți au venit chiar cu două mașini pentru a le testa performanțele.

"Anul acesta am făcut o împărțire. Intră mașini originale și mașini racing, adică toată lumea care vrea numai să încerce să participe poate cu mașina lui", a explicat Cristian Angeloni, organizator.

Piloții s-au întrecut la drift și viteză, spre încântarea publicului. Competiția de sâmbătă, desfășurată în parcarea unui mall din Oradea, a contat pentru prima etapă din cele cinci ale campionatului Rally Sprint Bihor 2017.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri