“Stai, că dacă nu, te arestez!” | Procurorii DIICOT cer ajutorul cetățenilor pentru identificarea victimei unui jaf comis de un individ care s-a dat drept polițist

Data actualizării: Data publicării:
barbat victima jaf

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Sălaj încearcă să identice un bărbat care a căzut victimă unui jaf comis în urmă cu mai bine de două luni, în zona autogării din municipiul Zalău. Acesta a fost atacat de o femeie și de un bărbat care s-a prezentat drept polițist. Anchetatorii au dat publicității imagini în care apar atât autorii atacului, cât și victima lor.

Tâlhăria a avut loc pe 17 noiembrie, când cei doi suspecți se aflau într-un bar de lângă autogara din Zalău. Acolo au observat un bărbat în vârstă care a ascuns în ciorapi banii pe care îi avea.

“Incukpata M.L.S. a convenit cu inculpatul Ș.S. să atragă persoana vătămată în spatele autogării municipiului Zalău, unde urmau să o deposedeze de banii pe care îi avea asupra sa”, au transmis procurorii DIICOT.

Astfel, bărbatul a fost atras într-o zona mai ferită, unde a căzut. Femeia s-a repezit asupra lui și a încercat să-l descalce și să îi ia banii din ciorapi.

„În timp ce inculpata M.L.S. căuta să-i sustragă suma de bani persoanei vătămate, în zonă și-a făcut apariția inculpatul Ș.S. care a strigat către aceasta ”Poliția! Stai că dacă nu te arestez!” ținându-i blițul de la telefon în ochi. În aceste împrejurări, persoana vătămată a încetat să mai opună rezistență fapt ce i-a permis inculpatei (...) să o deposedeze de suma de bani”, au tranmis procurorii DIICOT.

Din ciorapi, victimei i-au fost furați 200 de lei, în timp ce din buzunarul de la geacă i-au dispărut 50 de lei și un pachet de țigări.

Procurorii DIICOT Sălaj fac apel la cei care îl recunosc pe bărbatul care a fost victima jafului să îi contacteze la numărul de telefon 0260/612.729, e-mail diicot_bt_salaj@mpublic.ro, sau să sune la Poliția Sălaj – telefon 0260/661.285.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri