Sari la conținut
News Alert

Start la sezonul nunților 2016. 100 de firme își prezintă oferta la târgul Expomariage

Nunta anului 2016 va fi una prin caracterizată prin simplitate, dar cu accent pe detalii, spun organizatorii prezenți la evenimentul din Oradea. Asta se va vedea începând de la rochia de mireasă până la decorațiunile din sală.

"Culorile anului care revin în atenția noastră sunt culorile roze cuarț și serenity, alături de ivory. Nu va lipsi din decorațiuni nici cremul, bejul în continuare. Designerii oferă pentru mirsele care nu își doresc neaparat o rochie de mireasă albă variante de crem, bej, roze nude", explică Diana Bulzan, organizator de nunți.

Noua linie se va păstra și în machiajul și coafura miresei.

"Se poartă natural foarte mult și în funcție de plăcerile fiecărei mirese, de genul fiecărei mirese, mai accentuat, să iasă ochii în evidență sau buzele", spune Steliana Știubea, make-up artist.

Pentru cei care vor să iasă din tipare există și o altă variantă. De exemplu, stilul sălbatic - cum îl numesc inițiatorii - care se regăsește mai ales în decorațiunile florale.

"Verdeață multă, amestecată cu texturi fine se poartă și chiar arată într-un mare fel. Scoate eleganța. o verdeață fină care e foarte atent aleasă", spune Lăcrimioara Mănucu, expozant.

De noile tendințe țin cont și cofetarii care vin cu torturi apetisante. Nunta 2016 implică și tehnologii de ultimă oră, totul pentru ca distracția să fie la cote maxime.

"Avem firme din afara orașului Oradea, avem firme din Ungaria și avem tombole, două tombole pentru vizitatori", susţine Claudia Ilisie, unul dintre organizatorii evenimentului.

Târgul de nunţi Expomariage se desfășoară în Oradea pe tot parcursul weekend-ului. Organizatorii se așteaptă la peste 2500 de vizitatori mai ales că în program sunt cuprinse momente artistice și demonstrații de machiaj și coafuri.

Reporter: Diana Grad
Operator: Florin Lucuța