Sari la conținut

Staţiunea Băile Felix, ocupată 100% de 1 Mai. Turiștii vor fi răsfățați cu mici, bere şi petreceri tematice

În acest weekend, bazinele din Băile Felix vor fi pline, spun hotelierii. Ultimele detalii s-au pus la punct astăzi, astfel că turiștii vor putea da startul la distracție de mâine dimineață.

"Am venit din Covasna și am ales gândindu-ne că e apa caldă. Sperăm să avem și vreme bună."

"Prețurile încep de la 204 lei pe persoană și includ un sejur de patru zile, mic dejun in regim de bufet suedez, cină festivă, acces la piscinele interioare, exterioare, program artistic pe tematică tradițional românească", a detaliat Cristian Tăutu, specialist marketing în cadrul unui hotel.

Fofotă va fi și în bucătărie, unde se prepară mâncărurile delicioase.

"Am pregătit mititei, cârnăciori - care sunt făcuți de noi din carne de porc și vită, trași în maț de oaie. Îi servim cu hrean și cu muștar. Asta reprezintă gustarea. Ca preparat de bază am realizat un mix grill, adică o friptură asortată", spune Dan Teodor Găvruța, maestru în artă culinară.

Timp să se plictisească nu vor avea nici copiii. Pentru a profita cât mai mult de ceea ce le oferă stațiunea unii au venit cu câteva zile înainte.

"Îmi place aici cel mai mult să mă dau pe tobogane că sunt unele foarte frumoase."

"Îmi place cel mai mult la piscină, la aqualand și să mă dau pe tobogane, să fac scufundări în apă."

Adrian Brie, șef recepție în cadrul unui hotel, adaugă: "Copiii au, alături de părinți, gratuitate la piscine, saune, jacuzzi, tobogane; spumă party va fi mâine seară și avem loc de joacă pentru copii."

Numărul persoanelor care își vor petrece ziua de 1 Mai în stațiunea Felix se va ridica la cel puțin 4 mii.

Reporter: Diana Grad
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş