Suspect de tâlhărie, arestat după ce a atacat o femeie în centrul Oradei

Data publicării:
masina politie

Un bărbat de 24 de ani a fost prins de polițiștii orădeni imediat după ce a comis o tâlhărie pe o stradă din centrul municipiului Oradea, aproape de primărie. Suspectul este acuzat că a atacat o femeie, a lovit-o și i-a furat poșeta. Judecătorii l-au arestat pentru 30 de zile.

Incidentul s-a petrecit în dimineața de joi, 15 februarie, înainte de ora 5. În timp ce se afla pe Strada Primăriei, din Oradea, o localnică de 59 de ani a fost lovită de un necunoscut care i-a furat poșeta și a fugit.

„Polițiștii de ordine publică orădeni l-au depistat pe tânăr în flagrant delict, în apropierea locului comiterii faptei, având bunurile sustrase asupra sa, acestea fiind recuperate integral”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Suspectul este un bărbat de 24 de ani, din comuna bihoreană Diosig, care a furat poșeta în care se aflau 165 de lei și câteva lucruri personale ale victimei. În urma loviturilor primite de la agresor, aceasta din urmă are nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 24 de ani a fost reținut pe polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea. A doua zi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a emis pe numele suspectului un mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile sub acuzația de tâlhărie.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri