Suspect în libertate. Bărbatul de 34 de ani, implicat în împușcarea unui tânăr din Satu Mare, căutat de Poliție

Data publicării:
pistol

Incidentul s-a petrecut dimineață, în jurul orei 5, când un taximetrist a luat trei clienți din fața unui club din Satu Mare. I-a dus până la periferia orașului, pe Strada Botizului, iar când tinerii i-au cerut să iasă din localitate, a vrut să anunțe dispeceratul, cum îi cerea regulamentul.

Ioan Fanea, patronul firmei de taximetrie, spune că în acel moment unul dintre clienți a scos un pistol și l-a obligat să coboare. L-a întrebat dacă are familie și copii, după care au demarat, lăsându-l pe om în stradă.

După ce a parcurs câteva sute de metri, în taximetru s-au auzit câteva focuri de armă. Unul dintre cei trei clienți, un bărbat de 21 de ani, a fost aruncat pe șosea, plin de sânge. A fost găsit de o persoană care a anunțat autoritățile. La rândul lui, printr-un apel la 112, taximetristul anunța că mașina i-a fost furată.

Când a fost preluată de ambulanță, victima era conștientă. Starea s-a agravat și medicii l-au dus direct în sala de operații. Potrivit doctorului Constantin Demian, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Satu Mare, bărbatul avea două răni prin împușcare în față, unul dintre gloanțe zdrobindu-i pur și simplu mandibula. Rănitul mai avea plăgi în umăr, piept și în abdomen.

Anchetatorii au stabilit că victima a fost împușcată cu o armă letală, cu glonț. Unul dintre suspecți, un adolescent de 17 ani, a fost reținut la scurt timp.

Celălalt bărbat implicat în acest caz a reușit să scape de colegii taximetristului, care l-au urmărit. A incendiat mașina pe malul Someșului și a dispărut. Acum este căutat de polițiștii care au făcut filtre în toată zona.

reporter: Bogdan Costea
operator: Constantin Gheorghiță
editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri