Suspectul principal în cazul împușcăturilor din Satu Mare a fugit din țară

Data publicării:
suspect Satu Mare

Ancheta în cazul agresiunii armate din Satu Mare a dus la realizarea filmului complet al incidentului. Potrivit polițiștilor, Florin L. îl cunoștea pe tânărul de 21 de ani, cu care a fost vineri noaptea într-un local din Satu Mare. Acolo l-au cunoscut pe adolescentul de 17 ani, împreună cu care au consumat băuturi alcoolice. 

Spre dimineață, cei trei s-au urcat într-un taximetru și au plecat spre casă. Pe Strada Botizului, bărbatul de 34 de ani a scos un pistol și l-a obligat pe taximetrist să iasă din mașină.

"Din declaraţia tânărului de 17 ani, care a fost identificat şi prins, a reieşit faptul că între cei doi care au rămas în autoturism şi principalul bănuit, Florin L., a intervenit o stare conflictuală pe fondul gestului pe care acesta l-a făcut la adresa taximetristului. Bărbatul de 34 de ani a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe unul dintre cei doi, respectiv pe Leonard S., moment în care minorul s-a speriat şi a fugit din autoturism", se arată într-un comunicat al Poliției Satu Mare.

Rămas singur în taximetru, agresorul a demarat și a reușit să scape de colegii taximetristului, care au început să-l caute. A incendiat mașina pe malul Someșului, în localitatea Mărtinești, și a dispărut.

"Imediat după aceasta a luat legătura cu un prieten, căruia i-a solicitat să-i faciliteze ieşirea din ţară. Mihai F., în vârstă de 32 de ani, l-a ajutat pe agresor să părăsească ţara", susțin anchetatorii.

Prietenul agresorului a fost prins și este acuzat de favorizarea infractorului.

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri