Sute de persoane din Oradea şi Baia Mare au cerut demisia lui Victor Ponta

Data publicării:
proteste120615

Manifestanţii au scandat lozinci împotriva Guvernului timp de o oră, în faţa Prefecturii Bihor, chiar în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură în Parlament.

„Semnalul pe care vrem să îl dăm este unul legat de atitudinea nedemocratică a domnului Ponta, care, învinuit fiind, nu vrea să plece din fruntea executivului", a transmis Cornel Popa, președintele PNL Bihor.

„Ne-am adunat membrii PNL Oradea, PNL Bihor și cetățeni neafiliați politic tocmai pentru a da un semnal puternic asupra faptului că acest Guvern sfidează România", a declarat consilierul local PNL Cristian Pușcaș.

"Sperăm ca prin manifestația de astăzi să determinăm Guvernul să ia măsuri, mai exact să adopte legea votului prin corespondență și să își schimbe atitudinea față de oamenii din diaspora", a spus Ionel Avrigeanu, vicepreședinte PNL Bihor.

"„Nu mai suportăm minciunile care ni se spun de la Guvern. Ce se spune azi, mâine nu mai e valabil."

„Domnul Ponta să plece. Nu mai avem nevoie de el, nici de Guvernul lui, pentru că şi-au bătut joc toţi miniştrii lui de toţi românii şi din ţară şi de afară."Mitingul anti-guvernamental a fost autorizat, iar la faţa locului s-a deplasat şi o echipa a Jandarmeriei Bihor, care a supravegheat întreaga manifestare.

Un protest similar a avut loc și în fața Prefecturii Maramureș, unde s-au adunat 150 de persoane.

„Nu cred că Victor Ponta mai reprezintă România. Victor Ponta reprezintă doar interesele sale și a unui grup de indivizi."

O parte dintre cei prezenți la mitinguri au afirmat că iau în considerare continuarea protestelor dacă Guvernul nu își dă demisia.

Reporter: Laura Breb
Operator: Tiberiu Catrișcău, Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri