„Tâlharii cu fular” au fost arestaţi. Au jefuit o femeie şi l-au bătut pe un tânăr care i-a sărit în ajutor

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie in trafic_fb politia romana
Foto: Poliția Română

Doi tineri din localitatea bihoreană Diosig au fost prinşi de poliţişti, după ce au jefuit o localnică şi l-au bătut pe bărbatul care i-a sărit acesteia în ajutor. Ca să nu fie recunoscuţi, tâlharii şi-au acoperit faţa cu un fular. Magistraţii au emis pe numele lor un mandat de arestare pentru 30 de zile.

În vârstă de 25, respectiv 28 de ani, cei doi suspecţi au fost prinşi luni, 12 februarie, de poliţiştii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia.

„Polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe cei doi că la 7 februarie, în jurul orei 22.30, pe o stradă din localitatea Diosig, județul Bihor, având fețele acoperite cu un fular, ar fi deposedat-o prin ameninţare, pe o tânără localnică de 18 ani, de un telefon mobil şi o geantă în care avea 35 lei şi actele de identitate”, a relatat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Pentru că un cunoscut al victimei a intervenit pentru aceasta şi a încercat să recupereze geanta furată, tâlharii l-au lovit de mai multe ori. I-au provocat astfel răni pentru vindecarea cărora bărbatul are nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale.

„Ulterior, cei doi ar fi abandonat geanta și telefonul mobil pe stradă, în apropierea locului comiterii faptei, însușindu-și cei 35 lei”, a transmis comisarul Alina Dinu.

După ce suspecţii au fost reţinuţi de oamenii legii, a doua zi, 13 februarie, procurorii au cerut şi au obţinut pe numele lor un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri