Târgul de Crăciun | Miercuri vor fi aprinse luminile de sărbători din centrul Oradei

Data actualizării: Data publicării:
targ craciun

Cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun din Oradea îşi va deschide porţile mâine, într-un decor de poveste, care va aduce magia lunii cadourilor în centrul oraşului. Tot mâine, autorităţile vor aprinde luminile de sărbători în Piaţa Unirii, locul care va găzdui pentru prima dată acest eveniment.

Programul Târgului de Crăciun din Piaţa Unirii cuprinde mai multe momente specifice sărbătorilor: de la concerte de colinde, la ateliere pentru copii şi căsuţe cu cadouri. Cei care trec prin zonă vor putea admira bradul înalt de 12 metri, din mijlocul pieţei, ori vor urmări artişti precum Paula Seling, Andra, Elena Gheorghe sau Proconsul, care vor urca pe scena din centrul oraşului.

"Vom avea 35 de căsuţe, de unde cei interesaţi vor putea cumpăra cadouri de Crăciun, avem patinoar, carusel, bineînţeles, o serie de gustări, vin fiert, atelierul lui Moş Crăciun pentru copii şi bineînţeles mult aşteptatele concerte", a explicat Anca Grama, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Până la aprinderea iluminatului de sărbători, programată miercuri, la ora 18, se fac ultimele pregătiri.

"O să fie mult mai frumos, după cum am văzut, decât anul trecut, mai ales că au şi patinoar."

" Va fi un atelier atractiv pentru copii aici, în spate, cel de pictură şi cred că le va plăcea copiilor."

"E mult mai atrăgător, multe luminiţe, multe căsuţe care ne aşteaptă să ne luăm bunătăţile şi am văzut că este şi patinoar."

Târgul de Crăciun va fi deschis până în 31 decembrie inclusiv.

Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri