Teatru pentru bebeluşi la Oradea

Data publicării:
teatru bebe 260115

Timp de 20 de minute, cât a durat piesa "Mic sau mare", bebeluşii au privit fascinaţi spectacolul oferit de actori.

"Îmi place foarte mult să lucrez cu cei mici. Sunt foarte receptivi şi de fiecare dată se joacă alături de noi. Ne simţim ca o mare familie şi ne distrăm împreună", spune Bianca Priceputu, actriţă.

Spectacolul nu a avut un scenariu propriu-zis, ci a fost construit cu mesaje cât mai simple, iar piesa a fost acompaniată de muzică clasică, interpretată la pian.

"A fost o idee foarte bună. El este foarte încântat. A vrut foarte mult să participe, ca dovadă a stat lângă scenă, lipit acolo", spune un părinte.

"E una să îi zici o poveste acasă şi să-şi imagineze şi una să vizualizeze. Sentimentul cred că e mult mai profund pentru copii."

Pentru că reprezentaţia a fost un succes, trupa Arcadia a programat la începutul lunii februarie şi alte spectacole.

"Văd că este o reuşită din punct de vedere al reacţiei copiilor. Eu sunt foarte mulţumit de rezultatul acesta, pentru că reuşim să creăm o atmosferă foarte plăcută şi să sperăm că vor creşte alături de noi şi îi vom aduce şi la spectacolele următoare", îşi doreşte Florian Silaghi, directorul arstic al trupei Arcadia.

Biletul la piesa de teatru montată pentru bebeluşi costă 15 lei, preţ în care se bucură de spectacol şi unul dintre părinţi. Dacă vor să-şi însoţească amândoi copilul la teatru, mai plătesc încă 10 lei.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri