TENIS. Memorialul "Nagy Balint", dominat de bihoreni

Data actualizării: Data publicării:
sport tenis memorial

Ediția a doua a memorialul "Nagy Balint" la tenis de câmp, disputat în weekend la baza Ioșia, le-a adus noi medalii sportivilor bihoreni. Aceştia au dominat competiția de categoria I, în care s-au clasat pe podium la toate categoriile de vârstă.

La 14 și 16 ani fete unde podiumul a fost ocupat în totalitate de sportivii gazdă. La 14 ani s-a impus Vanesa Zsirosz, de la Metalul Salonta, în vreme ce la 16 ani a câștigat Daria Jula, urmată de Anamaria Șerfezi, de la Sănătatea Oradea și Bianca Moise, de la CSM Oradea.

"Mi s-a părut un turneu foarte bun, deoarece am și câștigat, și cred că am avut o evoluție de la celelalte turnee", a declarat Daria Jula, câștigătoarea categoriei 16 ani.

"Locul trei la 16 ani este OK pentru mine fiind încă la 14 ani, ultimul an. Deci, a fost bine", consideră Bianca Moise.

Nici la categoria 16 ani masculin lucrurile nu au stat diferit. Vladimir Cuc a răzbunat finala pierdută la Cupa CSM.

"A fost un turneu greu, cu meciuri mai bune sau mai grele. Cel mai greu meci l-am avut cu Straciuc, partenerul meu de antrenament care a luat locul doi. Și ceilalți au fost la un nivel ridicat", a precizat Vladimir.

Tenismenii bihoreni au fost la un pas de succes și la categoria 18 ani, unde Nimrod Nemeș a pierdut finala în fața sportivului din Zalău, Andrei Brisc.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri