TENIS. Turneu cu surprize la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport tenis

Turneul Campionatului național de tenis sub 16 ani, găzduit în aceste zile de Oradea, a ajuns în faza optimilor de finală. Azi vor fi stabiliţi sportivii care vor intra în topul celor mai buni opt competitori.

După trei zile, surprizele nu au lipsit. Dacă la feminin, favoritele au avut un parcurs perfect, la masculin în schimb, favoritul numărul 1, Dragoş Popeanga, a fost eliminat încă din primul tur.

„Meciurile sunt extraordinare, acum o avem pe terenul numărul 1 pe Petric, jucătoarea nr. 4 în Europa, o jucătoare foarte bună care promite foarte mult", spune Nicuşor Vaşadi, directorul sportiv al CSM Oradea.

Nici favoritul publicului, Nemeș Nimrod, nu a stat mult în turneu. Acesta a fost eliminat după primul tur. Dintre celeilalți orădeni din probele de individual, doar Mihai Lungu a reușit să ajungă în faza optimilor de finală.

„A avut un meci foarte lung şi fiind şi puţin accidentat la mâna dreaptă nu a reuşit să câştige", a explicat Nicuşor Vaşadi.

Și la dublu, Oradea continuă să aibă reprezentanţi în cursa pentru o clasare cât mai bună la finele Campionatului Naţional. Tandemul Vladimir Cuc - Nimrod Nemeş este calificat în sferturile de finală unde va juca împotriva perechii Ioan Chiriţă - Alex Pavel.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin: Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri