TENIS. Weekend de iarnă cu a treia ediţie a Cupei de Primăvară

Data actualizării: Data publicării:
sport tenis copii

Baza de tenis de lângă Arena "Antonio Alexe" va găzdui, începând de sâmbătă, ediţia a III-a a Cupei de Primăvară, un turneu de tenis de categoria I. Acesta se va desfăşura la categoriile 12, 14 şi 16 ani, băieţi şi fete, pe echipe.

"De ce e avantajos turneul pe echipe? Pentru că sunt foarte multe meciuri de jucat. La un meci între două echipe fiecare joacă trei meciuri", a explicat Nicuşor Vaşadi, directorul sportiv al CSM Oradea.

În competiţie s-au înscris aproximativ 60 de sportivi, astfel că fiecare categorie va avea cel puţin cinci echipe. "Cupa de Primăvară" se va disputa pe cele şase terenuri ale bazei, în balon. Va fi un veritabil maraton de tenis, cu cel puţin 55 de meciuri pe zi.

"Foarte mulţi sportivi din multe localităţi destul de îndepărtate. De la Ploieşti, de la Craiova, de la Sibiu, Hunedoara, Petroşani şi oraşele mai apropiate: Arad, Timişoara, Ştei", spune Nicuşor Vaşadi.

Următoarea competiţie găzduită de baza de tenis de pe malul Crişului Repede va avea loc în aprilie. Organizatorii speră ca trofeul CSM Oradea, un turneu de categoria A rezervat copiilor de 12 şi 14 ani, să se desfăşoare în aer liber.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri