Tiger Classic debutează la Oradea

Data publicării:
SPORT tiger culturism

Organizatorii evenimentului nu au ales la întâmplare Oradea şi spun că miza cea mare o va reprezenta spectacolul de pe scenă.

„Vom realiza un advevărat show sportiv într-un oraş cu mari tradiţii în zona aceasta a fitness-culturismului. Aici aveţi mari campioni, mari campioane, tocmai de aceea ne-am propus ca debutul acestei competiţii să-l facem la Oradea", susține Mihai Tigora, organizatorul competiției.

Nivelul calitativ al concursului promite un adevărat spectacol. Proaspătul campion balcanic, Radu Gherghel, a pus ochii şi pe podiumul de la Oradea, râvnit printre altele şi de sportivi gazdă. Dan Blaj şi Remus Heredeu sunt doi dintre cei care în ultimele săptămâni au tras din greu în sala de forţă cu speranţa unei evoluţii cât mai bune în concursul de mâine.

„Forma pe care o am acum este una dintre cele mai bune pe care le-am avut vreodată. M-am pregătit special pentru Tiger Classic Oradea", spune Remus Heredeu.

Lista înscrierilor se va închide sâmbătă la ora 11, pentru ca o oră mai târziu, sportivii să-şi facă debutul în concursul ce pune la bătaie premii ce constă în bani, cupe, medalii şi articole sportive.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Ciprian Platona

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri