Toamna Orădeană: patru zile de concerte, distracţie şi mâncare stradală

Data publicării:
artificii Toamna Oradeana

Au fost patru zile de petreceri, concerte și distracție la festivalul Toamna Orădeană. De joi până duminică, locuitorii orașului de pe Crișul Repede au avut parte de mâncare pe săturate și concerte susținute de artiști cunoscuți. Punctul culminant al ediției din acest an l-a reprezentat focul de artificii de duminică seara, care au durat mai bine de 10 minute.

„Este prima dată când vin în România și cred că din toate locurile pe care le-am vizitat aici, cred că Oradea îmi place cel mai mult. În special în seara aceasta, artificiile și tot festivalul au fost minunate”, spune un turist englez.

„A fost superb! (...) Extraordinar. Spectacolul de artificii a fost ... superb!”

Focul de artificii de duminică a pus punct unui șir de patru zile de sărbătoare în Oradea. Cei care au ajuns în Piața Unirii sau în cetatea din oraș au avut parte de mâncare pe săturate: de la paste și deserturi, până la burgeri și costițe de vițel.

„Pe lângă acest burger, mai avem costițele care sunt de vițel în lapte, sunt foarte fragede, sunt gătite 15 ore, la o temperatură de 72 de grade”, a precizat chef Marius Mureșan.

„Mâncarea este super, atmosfera la fel, (...) multă lume, ne distrăm!”

„Mi-am luat un cheeseburger (...) cu vită. Nu știu cum, ce gust are, dar după cum arată pare foarte gustos.”

În cele patru zile de festival, au urcat pe scenă Smiley, Mihail, Zdob și Zdup sau Vița de Vie, iar în ultima seară a cântat Delia.

„Mi se pare foarte distractiv, lume multă, voie bună, să zic așa, muzică, mâncare bună.”

Bugetul festivalului Toamna Orădeană a fost de 450 de mii de lei. Pe 12 octombrie, ziua orașului va fi marcată printr-o ședință festivă și depuneri de coroane.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri