Sari la conținut

Trei maşini implicate într-un accident pe drumul dintre Oradea şi Vama Borş

Ciocnire frontală joi dimineaţă pe Şoseaua Borşului, după ce o şoferiţă în vârstă de 22 ani nu a oprit la stop înainte de a intrat pe drumul principal.

Ca să evite impactul cu maşina tinerei, un conducător auto a virat brusc şi a intrat pe contrasens unde s-a lovit de un camion şi un alt autoturism. O femeie s-a ales cu traumatisme în zona toracelui şi a abdomenului şi a fost transportată la spital în stare gravă.

Subcomisar Alin Gherman, şeful Poliţiei Rutiere Bihor: "Conducătoarea autoturismului Ford Fusion conducea pe strada Matei Corvin, pe drumul care face legătura dintre Episcopia şi Borşului, nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, nu a acordat prioritate de trecere şi a pătruns pe Şoseaua Borşului, unde l-a determinat pe conducătorul autoturismului Hyundai Santa Fe care circula dinspre Vama Borş să efectueze o manevră involuntară.

În urma acestei manevre conducătorul autoturismului Hyundai a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a tamponat autotrenul format din capul tractor si remorca inmatriculate în Ungaria. În urma acestui impact, autoturismul Santa Fe a tamponat frontal autoturismul Dacia Sandero care circula dinspre Bulevardul Dacia spre Vama Borş. În urma impactului conducătoarea Dacia Sandero a suferit vătămări corporale grave."

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă