Trei muncitori înghiţiţi de un mal de pământ în Oradea. Doi bărbaţi au murit, unul a fost salvat

Data publicării:
mal pamant

UPDATE: ora 17:15 - Pompierii au ajuns la cei doi muncitori, care, din păcate, nu mai erau în viaţă. Acum se fac manevre pentru scoaterea cadavrelor din şanţul adânc.

UPDATE: ora 15:15 - În zonă a fost adus un excavator care sapă pentru a ajunge la muncitorii îngropaţi încă sub pământ.

UPDATE: ora 15:07 - Reprezentanţii ITM Bihor au declarat pentru Digi24 Oradea că muncitorii purtau doar o parte din echipamentele de protecţie. Malul care s-a surpat peste ei nu era consolidat, iar la prăbuşire a contribuit şi o ţeavă de apă, care s-a spart în şanţ.

UPDATE: ora 14:30 - Un muncitor de 21 de ani a fost scos de echipele de salvare din şanţ. Este rănit uşor la piciorul drept şi se află sub investigaţii la Spitalul Judeţean din Oradea. Ceilalţi doi bărbaţi sunt în continuare sub pământ, motiv pentru care sunt declaraţi morţi.

Potrivit pompierilor, cei trei muncitori săpau un şanţ lângă staţia de epurare de pe Crişul Repede, când pământul s-a prăbuşit peste ei. Şanţul avea o adâncime de 4 metri şi jumătate, iar cei trei, dintre care doi sunt fraţi, lucrau să introducă reţeaua de canalizare la staţia de epurare.

Colegii celor trei au anunţat imediat incidentul la numărul de urgenţă 112, iar la locul tragediei au venit de urgenţă pompieri, ambulanţe şi echpaje SMURD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri