Trei răniți, după ce un taximetru a fost lovit de un autoturism, pe o stradă din Oradea

Data publicării:
accident7

Accidentul s-a produs în jurul orei 10 și jumătate, în apropierea parcului 22 decembrie din Oradea. Taximetrul în care se aflau doi pasageri circula regulamentar în momentul în care a fost tamponat violent de o mașină al cărei șofer nu a respectat indicatorul STOP din zonă.

"Când m-am uitat în dreapta exact atunci în momentul ăla venea Laguna neagră de pe strada Tănase și nu a oprit că a frânat și a lovit din plin taximetrul", spune un martor.

"Este vorba de o neacordare de prioritate, respectiv conducătorul autoturismului Renault nu a acordat prioritate de trecere și a tamponat autoturismul Dacia Logan care circula pe drumul prioritar", susține inspectorul Petru Pătruț, din cadrul Poliția Rutieră Bihor.

Locuitorii din zonă spun că nu există lună în care să nu fie martorii unui accident. Ei spun că majoritatea șoferilor nu respectă indicatorul STOP, despre care susțin că e ascuns privirii de crengile copacilor de pe marginea drumului. Același lucru l-a invocat și conducătorul auto vinovat de accidentul de luni. 

În urma impactului, șoferul taximetrului și cei doi pasageri au fost transportați de urgență la spital pentru investigații. Medicii spun că acum sunt în afara oricărui pericol.

reporter: Claudiu Mihuț
operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri