Trei răniţi într-un accident produs în Oradea de o şoferiţă din Israel

Data publicării:
accident vo

Trei persoane au fost rănite într-un accident petrecut miercuri seara, într-un sens giratoriu din Oradea. Evenimentul rutier s-a produs după ce maşina condusă de o tânără din Israel a intrat pe sensul opus şi a lovit un alt autoturism.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 21:40.

„O tânără de 24 de ani, din Israel, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Oradea, a pătruns pe sensul opus în intersecția sens giratoriu a străzilor Tudor Vladimirescu, Oneștilor și Lăpușului și a acroșat un autoturism condus în intersecție, dinspre Strada Oneștilor, de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Oradea”, se arată în comunicatul Poliţiei Bihor.

În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autoturism și o tânără de 18 ani, din comuna Brusturi, aflată în aceeaşi maşină, au suferit răni uşoare.

Rănită a fost și o altă tânără de 18 ani, din Israel, pasageră în primul autoturism. Aceasta este în afara oricărui pericol.

„Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanţii IPJ Bihor.

Editor web: Adrian Laboş
Imagini: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri