Trei tineri au urcat cu o mașină până în vârful pârtiei din Arieșeni

Data publicării:
BETA masina pe partie arieseni

După ce că nu a mai nins de zile bune la Arieșeni, iar temperaturile au fost destul de ridicate, proprietarul pârtiei Vârtop s-a trezit joi dimineață cu încă o problemă. O mașină cu tracțiune integrală a intrat pe pârtie și a urcat aproape până în vârful pantei. La coborâre însă, mașina a derapat și a alunecat între doi dintre stâlpii instalației de cablu.

Adrian Todea, proprietarul pârtiei Vârtop: "În 20 de ani de activititate este premieră absolută, cred că și pe pârtiile din România."

În mașină se aflau trei tineri, care încercau să ajungă la o pensiune, aflată la baza pârtiei de sanie. Din spusele martorilor, tinerii se aflau sub influența băuturilor alcoolice, după ce ar fi petrecut toată noaptea la o cabană din centrul Arieșeniului.

Maior Cosmin Jurcoveț, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba: "Două fete și un băiat au intrat pe pârtie în jurul orei 7:30 și sub greutatea mașinii zăpada a cedat, vehicolul rămânând imobilizat."

La sosirea oamenilor legii, doar cele două fete se aflau lângă mașina abandonată pe pârtie. Una dintre ele și-a asumat întreaga vină, deși martorii susțin că autovehicolul ar fi fost condus de un bărbat.

După câteva ore de parlamentări, oamenii legii au dispus scoaterea mașinii de pe pârtie cu ajutorul unui utilaj de întreținere. Tinerii au fost amendați cu 1000 de lei și vor trebui să plătească daune proprietarului pârtiei, care nu a putut porni activitatea timp de aproape 3 ore.

redactor: Bogdan Băcilă

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri