Trenul Oradea - Mangalia, peste 240 de minute de întârziere | Călătoria va dura aproape o zi

Data actualizării: Data publicării:
gara tren

Întârzierile acumulate pe traseu şi defecţiunea intervenită la locomotivă au făcut ca trenul InterRegio care face legătura între Oradea şi Mangalia să acumuleze nu mai puţin de patru ore de întârziere, relatează hotnews.ro. Din acest motiv, călătoria din vestul ţării până pe Litoral va dura nu mai puţin de 22 de ore.

foto cu caracter ilustrativ

UPDATE: ora 15:30 - Trenul Oradea - Mangalia a staţionat la Pasărea până la ora 13:38. Astfel, întârzierea totală este de 4 ore şi 51 de minute.


UPDATE: ora 14:10 - Potrivit unui comunicat al CFR, circulația trenului Oradea - Mangalia este afectată de accidentul grav petrecut în zona Pasărea (jud. Ilfov), în care au murit patru persoane. "Pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se găsesc și 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei", au anunţat oficialii CFR. 


Trenul IR 1932 a plecat aseară, din Oradea, la ora 19:12, şi urmează să parcurgă 917 kilometri până la Mangalia, prin Bucureşti. "Cinci ore mai târziu, la Teiuş, avea doar 12 minute întârziere, însă la Sighişoara a ajuns cu două ore şi jumătate întârziere din cauza lucrîrilor care se fac de ani buni în zonă", scriu jurnaliştii de la Hotnews.

Garnitura a plecat din Braşov cu 141 de minute întârziere, dar locomotiva s-a defectat în zona Dârste-Timiş. Astfel, s-au acumulat patru ore de întârziere. În acest fel, trenul IR 1932 ar putea ajunge la Mangalia în jurul orei 17, la 22 de ore de la plecarea din Oradea.

Însă şi acest termen ar putea fi depăşit, deoarece circulaţia feroviară între Bucureşti şi Constanţa este blocată la această oră din cauza unui accident grav în care şi-au pierdut viaţa o femeie şi trei copii.

Jurnaliştii Hotnews menţionează că viteza medie a garniturii este de sub 45 km/h iar cei 45 de kilometri dintre Constanţa şi Mangalia sunt parcurşi într-o oră şi 21 de minute.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri