Trofeul Oradea Snooker a plecat la Baia Mare

Data publicării:
snooker bun 190514

Desfășurat după sistemul cel mai bun din șapte jocuri, ultimul act al turneului orădean a fost adjudecat de Bogdan Marchiș, cu scorul de 4-1, după ce în urmă cu o zi realizase și cel mai mare break al competiției de 85 de puncte.

„A fost o finală foarte reuşită. Am jucat cu un bun prieten de-al meu, ne cunoaştem de 10 ani, multe din ele le-am învăţat de la el, aşa că îi mulţumesc şi lui pentru finala de care am avut parte", spune Bogdan Marchiș, câștigătorul Oradea Snooker Open.

Câştigătorul rundei cu numărul patru al Campionatului Naţional de Snooker, Marius Chira, a lăsat impresia la scorul de 0-3 că poate reveni în joc. Evoluţia bună şi constantă a lui Bogdan Marchiş însă l-a obligat să se mulţumească cu poziţia a doua în clasament.

„Jocul nu a mers cum trebuia să meargă. Am avut o problemă la pastilă, pe care între timp am schimbat-o după partida a doua, şi nu am reuşit să mă reculeg cât ar fi trebuit", explică Marius Chira, ocupantul locului doi.

Locul trei în competiţia de la Oradea ce a reunit la start 40 de competitori i-a revenit clujeanului Dan Dumitraş. Premiul special al turneului, acordat celui mai bun arbitru, a rămas la Oradea, obţinut de Raluca Dacin.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Ciprian Platona

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri