Un bărbat din satul bihorean Dobricioneşti s-a răzbunat pe fosta soţie şi i-a dat foc casei

Data publicării:
incendiu

Focul a fost observat de şoferul maşinii care aduce pâine în sat. Vecinii au chemat pompierii care au intrat prin acoperiş şi au stins flăcările. Soacra bărbatului a aflat că îi arde casa în sala de judecată a Tribunalului Bihor, unde aştepta sentinţa pentru pensia alimentară pe care fostul ginere ar trebui să o dea copilului aflat în grija ei. Toată casa a fost distrusă. Din cauza căldurii, geamurile s-au spart, uşile s-au topit, iar dormitoarele şi hainele nu mai pot fi folosite.

"Toate, toate cămăşile noi, nu le-a luat niciodată pe el, uitaţi-vă ce în ce hal sunt hainele lui. A avut aici dulapul plin de haine de piele, haine de celelalte", spune, cu supărare în glas, proprietara casei.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor şi le-a povestit că a aruncat diluant în camere, după care a pus focul. Chiar dacă s-a despărţit de soţie în urmă cu şapte ani, rudele spun că omul nu a lăsat-o în pace, iar acum a planificat lovitura finală.

"Asta a făcut-o el din ambiţie pentru că l-a părăsit nepoata, un fel de răzbunare", crede şi Petru Fora, unchiul fostei soţii a bărbatului care a incendiat casa.

"Nu ştiu ce o să fac, voi dormi în drum", se vaită fosta soacră a piromanului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îl vor trage la răspundere pe cel care a provocat incendiul.

Rudele bărbatului spun că acesta are antecedente penale pentru că a stat după gratii patru ani.

reporter: Florina Fofiu
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri