Sari la conținut

Un orădean concurează pentru titlul de Next Big Vlogger

Un orădean a ajuns în ultimele etape ale celui mai important concurs naţional de vlogging. Dan Horaţiu Oprea, omul din spatele canalului YouTube - Bancul Zilei, a fost selectat alături de alţi 34 de finalişti care se luptă pentru a obţine titlul de Next Big Vlogger al României.

Pentru asta, participanţii îi au ca mentori pe şapte dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din ţară. În finală, 14 norocoşi vor ajunge în tabăra organizată de sponsorul competiţiei, unde vor fi învăţaţi cum să creeze un conţinut de calitate şi cum să devină virali pe internet.

Ca să meargă mai departe, tânărul are nevoie de voturile publicului. Cei care vor să-l susţină pot să voteze până pe 9 aprilie, video-ul "Bancul Zilei - Capra" din echipa Noaptea Târziu, pe site-ul nextbigvlogger.ro.

Dan Oprean, vlogger: "În funcţie de voturi, primul din fiecare echipă, şapte echipe sunt, în care primul din fiecare echipă, suntem cinci în fiecare echipă, eu sunt în echipa Noaptea Târziu şi doi dintre noi merg mai departe. Unul merge la votul publicului şi altul va fi ales de către antrenor. Pentru mine, personal, e foarte mişto că am ajuns aici. Cu această ocazie le mulţumesc celor de la Noaptea Târziu că mai ales din câteva mii de înscrieri. Vă rog să intraţi pe NextBigVlogger, unde eu sunt în echipa Noaptea Târziu cu bancul Capra şi votaţi-mă."

Reporter: Anca Deac
Operator: Robert Rezmuves